Tisztújító és alapszabály-módosító közgyűlés

EKE – Kolozsvár 1891

Kedves tagtársunk!
 
Habár a járványügyi helyzet alakulása miatt állandó bizonytalanságban kell élnünk mindennapjainkat, vannak olyan fontos dolgok az egyesület életében, amelyek tovább nem halaszthatóak. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy jövő szerdán, július 29-én, 18:00 órától megszervezzük az áprilisban elmaradt tisztújító és alapszabály-módosító közgyűlésünket. Mivel a 129/2019-es számú pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni törvény értelmében egyesületünknek kötelessége megváltoztatnia a nevét annak megfelelően, hogy szerepeljen benne az Asociația szó és a név román megfelelője, ehhez meg kell szavaznunk az új, márciusban már bemutatott és azóta közvitára bocsátott alapszabályzatot.

Kérünk, szánj rá egy kis időt és olvasd el a weboldalunkra már március közepétől feltöltött új alapszabályzat-tervezetet, vesd össze a jelenlegivel (szintén fel van töltve a honlapra), és amennyiben megjegyzésed lenne, írd meg nekünk legkésőbb július 26-ig (vasárnapig). Mivel létfontosságú döntésről van szó, ami meghatározza az egyesület további működését, nagyon fontos, hogy mindenki eljöjjön erre a gyűlésre. Tehát szeretettel várunk július 29-én, szerdán, 18:00 órától az Apáczai Csere János Elméleti Líceum udvarára tisztújító és alapszabály-módosító közgyűlésünkre. Az egészségügyi óvintézkedések betartása érdekében a regisztrációnál mindenkinek meg fogjuk mérni a testhőmérsékletét, valamint a maszk és az asztalra helyezett fertőtlenítők használatát is javasoljuk.

Szavazati joggal azok a tagok rendelkeznek, akik a 2019-es évvel bezárólag napirenden vannak a tagdíjuk befizetésével. Abban az esetben, ha nem fizetted be a tagdíjat a 2019-es évre (vagy az előző évekre sem), ezt megteheted ügyfélszolgálati irodánkban (Kolozsvár, 1989 December 21 sugárút 116.) hétköznaponként 10-16 óra között, vagy banki átutalással a gyűlés előtti napig, azaz 28-ig. Kérünk, hogy közöld EKE-tag ismerőseiddel a közgyűlés dátumát és időpontját, valamint tolmácsold feléjük meghívásunkat. Kérünk, amennyiben részt tudsz venni, mindenképp jelezz vissza e-mailen vagy telefonon, hogy felkészülhessünk a maximális létszámra.