Szász erődtemplomok nyomában

Szima Márton

Mindenkit szeretettel várunk kétnapos autóbuszos kirándulásunkra, amelyet  2019. december 14-15. között szervezünk. A túra célja a szász erődtemplomok felfedezése a következő útvonalon:

  • Első nap (december 14., szombat): Szászfehéregyháza, Kőhalom – kőhalmi vár és múzeum, Kaca, Mirkvásár, Homoród. Szállás Kőhalomban, hotelben, kétágyas szobákban.
  • Második nap (december 15., vasárnap): Kőhalom, Nagysink, Szentágota, Berethalom, Szászsáros.

Az utazást autóbusszal szervezzük. Indulás: december 14-én, szombaton reggel 6-kor a volt FLIP üzlet (buszmegálló, Mihai Viteazul (volt Széchenyi) tér 9A szám) elől.
A buszban a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen kell jelentkezni, legkésőbb december 5-én, csütörtökön 18 óráig az alábbi linken.
Figyelem! A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével válik véglegessé.
Részvételi költségek: EKE-tagoknak és 18 év alattiaknak 155 lej, másoknak 175 lej
A részvételi díj tartalmazza a szállítás és a szállás költségeit, viszont NEM tartalmazza a belépő díjakat és a templomokban ajánlott perselypénzt/adományt, továbbá a vacsorát és a reggelit azoknak, akik igénylik a hotel vendéglőjében.

Az utazási költségeket előre ki kell fizetni, legkésőbb december 6-án, pénteken 16 óráig, a következőképpen:
•    készpénzben, az EKE – Kolozsvár 1891 ideiglenes ügyfélszolgálati irodájában: Kolozsvár, 1989 December 21 sugárút 116, az udvaron, baloldali épület, hétköznaponkénr 10-16 óra között
•    banki átutalással a kolozsvári EKE bankszámlájára:
Bank neve: OTP Bank Romania
Számlatulajdonos: ASOCIATIA ERDELYI KARPAT EGYESULET – KOLOZSVAR 1891
Bankszámlaszám: RO12OTPV200001142190RO01
Befizetés célja (detalii): DONATIE EXCURSIE BISERICI FORTIFICATE 2019  <résztvevő neve>

Banki átutalás esetén kérjük e-mailen elküldeni az átutalási bizonylatot.
FIGYELEM! A befizetett összegeket nem térítjük vissza; ha valaki le szeretné mondani a jelentkezését, kereshet maga helyett más személyt, akinek egyéni egyezség szerint átadja a helyét.

Minden érdeklődőt szívesen látunk.

Erődtemplom