Nyíregyháza, Szinyei Merse Pál életmű-kiállítás

Kovács D. Zsuzsa

Minden érdeklődő figyelmébe! A helyek már beteltek, így hamarabb lezártuk a jelentkezési űrlapot. Megértésüket köszönjük.

Indulás: 7 órakor a Fliptől, hazaindulás Nyíregyházáról: 18 órakor (magyar idő szerint), várható érkezés Kolozsvárra éjfél körül.

Részvételi díj (az utazás költségeit tartalmazza): EKE-tagoknak és 18 év alattiaknak 90 lej, a többi résztvevő számára 100 lej. A belépőjegy a kiállításra helyben fizetendő (felnőtt: 1400 Ft/fő, nyugdíjas: 700 Ft/fő), akárcsak a belépőjegy az állatkertbe (felnőtt: 3700 Ft/fő, nyugdíjas: 2500 Ft/fő).

Az utazást autóbusszal szervezzük.
Az autóbusz november 16-án, szombat reggel 7:00-kor a volt FLIP üzlet (buszmegálló, Mihai Viteazul (volt Széchenyi) tér 9A szám) elől indul.
Az autóbuszban a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen kell jelentkezni, lehetőleg november 12-ig az alábbi linken.

Az autóbuszra csak azok a személyek ülhetnek fel, akik regisztráltak a kirándulásra és előre befizették a részvételi költséget. Köszönjük megértésüket.

Az utazási költségeket előre ki kell fizetni, legkésőbb november 12-én, kedden 15 óráig, a következőképpen:
•    készpénzben, az EKE – Kolozsvár 1891 ideiglenes ügyfélszolgálati irodájában: Kolozsvár, 1989 December 21 sugárút 116. (az udvarban, a baloldali épületben), hétfőtől péntekig 10-16 óra között
•    banki átutalással a kolozsvári EKE bankszámlájára:

Bank neve: OTP Bank Romania
Számlatulajdonos: ERDELYI KARPAT EGYESULET-KOLOZSVAR 1891
Bankszámlaszám: RO12OTPV200001142190RO01
Befizetés célja (detalii): DONATIE EXCURSIE NYIREGYHAZA 2019 <résztvevő neve>

Banki átutalás esetén kérjük e-mailen elküldeni az átutalási bizonylatot, az info@ekekolozsvar.ro címre.
FIGYELEM! A befizetett összegeket nem térítjük vissza; ha valaki le szeretné mondani a jelentkezését, kereshet maga helyett más személyt, akinek egyéni egyezség szerint átadja a helyét.

Szinyei Merse Pál kiállítás

Harminc  éve nem volt Magyarországon olyan különleges Szinyei Merse Pál kiállítás, mint ami most látható Nyíregyházán. Az egyik legkedveltebb és legismertebb magyar festő nyolcvan legszebb alkotása tekinthető meg a Jósa András Múzeumban. A köz - és magángyűjtemények féltett kincseiből összeállított kiállítás a magyar festészet fejlődését mutatja be az impresszionizmus irányába vezető korszakalkotó mester munkásságán keresztül. A kiállítást tárlatvezetéssel nézzük meg, a tárlatvezetés ára benne van a belépőjegy árában. Utána városnézés, vagy látogatás az állatkertben.

Honlapunk fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap