Gyerekbarát biciklitúra

Szima Márton

Frissítés! Kedves túratársak! Mivel az előrejelzés szerint holnap biztosan esni fog, a túra elmarad. Megértéseteket köszönjük. Szép hétvégét kívánunk!

FIGYELEM! Kedvezőtlen időjárás esetén a túrát elhalasztjuk, ezért megkérünk minden érdeklődőt, hogy kövesse figyelemmel honlapunkat és az esemény Facebook oldalát. Legkésőbb szombaton 16:00 óráig közzétesszük a szükséges információkat.

Minden kicsit és nagyot szeretettel várunk gyerekbarát biciklitúránkra, amely a Sebes-Körös partján vezet. A túra útvonala teljesen biztonságos, elkerüli a főutat. A túra hossza 50 km és a következő állomásokat foglalja magába: Csucsa, Körösfeketetó, Csarnóháza, Barátka, majd vissza Csucsára. A programba déli pihenőt is beiktatunk szalonnasütéssel és labdajátékokkal egybekötve.
Indulás Csucsáról, október 6-án, vasárnap reggel 09:30-kor, a vasútállomás parkolójából. Akik Kolozsvárról vonattal szeretnének utazni, azoknak a 7:18-as reggeli TFC vonatot ajánljuk, amin kerékpárt is lehet szállítani. A Facebook-esemény itt tekinthető meg. Hívjátok meg barátaitokat, ismerőseiteket, hogy minél többen mozduljunk ki a természetbe!
Szervező: Szima Márton, telefonszám: 0766703575.

Gyerekbarát kerékpártúra - az indulás pillanatai

 

Gyerekbarát bringatúra - úton

 

Gyerekbarát bringatúra - pihenő

 

Gyerekbarát bringatúra - átgázolás a vizen
Honlapunk fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap