I. Hangay Oktáv családi síverseny

EKE – Kolozsvár 1891

Felkészülni, vigyázz, rajt! – hangzanak el a bűvös szavak, és a versenyző már el is indult a cél felé, harcolni a kitűzött pálya nehézségeivel, az időjárási viszonyokkal, leküzdve az ilyenkor természetes versenydrukkot. De ezúttal más cél is vezeti útján. És ez a cél nem az egyéni győzelem. Hiszen fenn a startban még ott izgulnak A TÖBBIEK, édesanya, édesapa, a testvérem, vagy akár a nagyszüleim, az én versenyidőm az ő idejüket erősíti, a MI időnkből alakul ki a család ideje. Akár ketten vagyunk, akár hárman, négyen, öten vagy még többen, egy a cél: együtt tenni a sikeres eredményért.

Kedves szülők, nagyszülők, vegyetek részt gyerekeitekkel, unokáitokkal együtt e különleges versenyen, tapasztaljátok meg az egymásért való izgulás, drukkolás szépségeit, családtagjaitok biztatásának örömét!

A verseny célja: Az alpesi sí népszerűsítése a családok körében, a sportolásra és az egészséges életmódra való nevelés ösztönzése, a sízés szeretetének átörökítése több generáción keresztül.

Helyszín: Kisbányahavas üdülőtelep, Buszkát sípálya (Kolozs megye)

Dátum: 2020. március 8., vasárnap, 11 óra

Kik indulhatnak: 2, 3, 4 és 5 vagy ennél több tagú csapatok, amelyek tagjai ugyanazon családhoz és ezen belül legalább két generációhoz tartoznak (pl. szülő-gyerek, nagyszülő-unoka stb.). Egy családból származó, de csak egy generációhoz tartozó személyekből alkotott csapatot (pl. csak férj-feleség vagy csak testvérek) nem lehet benevezni.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges március 3-án, kedden, déli 12 óráig: https://csaladisi.ekekolozsvar.ro/nevezes

Látogass el az esemény Facebook-oldalára és hívd meg ismerőseidet, barátaidat, hogy együtt mérettethessétek meg magatokat!

Plakát