Szász erődtemplomok nyomában

Szima Márton

Kedves érdeklődők! Habár eredetileg 50 személyes autóbusszal szerettünk volna utazni, objektív okok miatt csak 22 jelentkezőt tudunk fogadni. Éppen ezért már csak két szabad hely maradt, így ha az is betelik, a többi jelentkező automatikusan várólistára kerül. Amennyiben szabadulnak fel helyek, értesíteni fogjuk az érintetteket. Megértésüket köszönjük.

Mindenkit szeretettel várunk kétnapos autóbuszos kirándulásunkra, amelyet  2019. december 14-15. között szervezünk. A túra célja a szász erődtemplomok felfedezése a következő útvonalon:

  • Első nap (december 14., szombat): Szászfehéregyháza, Kőhalom – kőhalmi vár és múzeum, Kaca, Mirkvásár, Homoród. Szállás Kőhalomban, hotelben, kétágyas szobákban.
  • Második nap (december 15., vasárnap): Kőhalom, Nagysink, Szentágota, Berethalom, Szászsáros.

Az utazást autóbusszal szervezzük. Indulás: december 14-én, szombaton reggel 6-kor a volt FLIP üzlet (buszmegálló, Mihai Viteazul (volt Széchenyi) tér 9A szám) elől.
A buszban a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen kell jelentkezni, legkésőbb december 5-én, csütörtökön 18 óráig az alábbi linken.
Figyelem! A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével válik véglegessé.
Részvételi költségek: EKE-tagoknak és 18 év alattiaknak 155 lej, másoknak 175 lej
A részvételi díj tartalmazza a szállítás és a szállás költségeit, viszont NEM tartalmazza a belépő díjakat és a templomokban ajánlott perselypénzt/adományt, továbbá a vacsorát és a reggelit azoknak, akik igénylik a hotel vendéglőjében.

Az utazási költségeket előre ki kell fizetni, legkésőbb december 6-án, pénteken 16 óráig, a következőképpen:
•    készpénzben, az EKE – Kolozsvár 1891 ideiglenes ügyfélszolgálati irodájában: Kolozsvár, 1989 December 21 sugárút 116, az udvaron, baloldali épület, hétköznaponkénr 10-16 óra között
•    banki átutalással a kolozsvári EKE bankszámlájára:
Bank neve: OTP Bank Romania
Számlatulajdonos: ASOCIATIA ERDELYI KARPAT EGYESULET – KOLOZSVAR 1891
Bankszámlaszám: RO12OTPV200001142190RO01
Befizetés célja (detalii): DONATIE EXCURSIE BISERICI FORTIFICATE 2019  <résztvevő neve>

Banki átutalás esetén kérjük e-mailen elküldeni az átutalási bizonylatot.
FIGYELEM! A befizetett összegeket nem térítjük vissza; ha valaki le szeretné mondani a jelentkezését, kereshet maga helyett más személyt, akinek egyéni egyezség szerint átadja a helyét.

Minden érdeklődőt szívesen látunk.

Erődtemplom
Honlapunk fejlesztésének támogatói:
Communitas alapitvány Bethlen Gábor alap