Miért Indonézia?

EKE – Kolozsvár 1891

“Indonézia azon kevés országok közé tartozik, ahol még igazi nagy kalandokat élhet át az utazó, közelebb kerülhet az érintetlen természethez, a paradicsomi állapotokhoz. Trópusi őserdők, elbűvölő szigetek, mesés partok, búvárkodás, hindu szellemiség, Bali – az istenek szigete, és mindez természetes állapotban, tömeges turizmus nélkül. Egy igazi teleenciklopédia élőben.”
Így nyilatkozik Bârsan László, akit legfőképp kíváncsisága hajtott, amikor az egzotikus szigetországot tűzte ki úti célul. Habár eredetileg Borneó őserdejét szerette volna felfedezni, végül Szumátrára esett a választás, Délkelet-Ázsia legelmaradottabb vidékére, ahol a mélyszegénységben tapasztalta meg utazása legkedvesebb élményét: az udvarias, mosolygó, jókedvű és pozitív emberekkel való találkozást.
Ha téged is elbűvöl az indonéz kultúra és felkészültél egy felejthetetlen képzeletbeli időutazásra, várunk február 18-i, keddi előadásunkra 19 órától az Apáczai Csere János Elméleti Líceum dísztermébe.

Ha úgy gondolod, hogy a barátaidat, ismerőseidet is érdekelné az előadás, hívd meg őket Facebookon az alábbi linkre kattintva: https://www.facebook.com/events/542328079963128/

Az esemény plakátja