Beindult a regisztráció a Bánffy Miklós-teljesítménytúrákra

EKE – Kolozsvár 1891

A korlátozások lazításának köszönhetően úgy döntöttünk, hogy speciális körülmények között megszervezzük a június 27-re meghirdetett Bánffy Miklós Emlék- és Teljesítménytúrákat. Ehhez viszont nagy szükségünk lesz a ti közreműködésetekre és felelősségtudatos viselkedésetekre is, ezért megkérünk, hogy figyelmesen olvassátok el a Túraszabályzatot jelentkezés előtt, a rendezvényen pedig tartsátok be a járványügyi előírásokat.

A különleges helyzetre való tekintettel létszámkorlátot is bevezettünk, ezért maximum 250 előre bejelentkezett és fizetett résztvevőt tudunk fogadni. Helyszíni regisztráció nincs.

Habár egyes túraváltozatok kiindulópontja nem Kalotaszentkirály-Zentelkén lesz, mégis mindenkinek itt kell bejelentkeznie, hogy átvehesse indítócsomagját. Mivel a személy- és kerékpárszállításra több lehetőséget is felkínálunk, kérünk, figyelmesen olvassátok el az erre vonatkozó információkat.

A gyalogosok az alábbi túraváltozatok közül választhatnak: Gyalogos Kőhegy A/B/C, Gyalogos 22, Gyalogos 35A/B.
A kerékpárosok számára is bővült a kínálat tavalyhoz képest: Kerékpáros 15, Kerékpáros 37, Kerékpáros 60/70, Kerékpáros 85/95.

Minden szükséges információt megtaláltok a túrák weboldalán:

Az esemény megtalálható Facebook-oldalunkon is, ahol meghívhatod ismerőseidet, barátaidat.

Jelentkezési határidő: 2020. június 22., déli 12 óra
Fizetési határidő: 2020. június 22., 18 óra

Borítókép