Apariții mass-media

Toate reportajele sunt disponibile doar în limba maghiară.

Interjú az Agnus Rádióban – 2021

Az Agnus Rádióban beszámoltunk a 2021-es év kihívásairól és megvalósításairól egyaránt: többek között szó esett a teljesítménytúrák megszervezéséről, az őszi túraterveinkről és az idei év egyik legnagyobb megvalósításáról, a Kincses Kolozsvár Kalendáriumban megjelent 12 Kolozsvár környéki útvonalleírásunkról, ami elérhető weboldalunkon is térképpel, fényképekkel és digitális nyomvonallal. Köszönjük a lehetőséget Bálint Enikő riporternek.

Téli túrázásról a Kolozsvári Rádióban

A Kolozsvári Rádió Hangolójának műsorvezetője, Varga-Mihály Márton két oszlopos EKE-tagunkat, Darabont Eduárd alpinistát és Szima Márton túravezetőt faggatta arról, hogy mire kell figyelnünk téli túrázás esetén. Eduárd nem ajánlja, hogy az első hó után máris felmerészkedjünk a magasabb hegyekre, mert veszélyt rejthet magában a friss hó. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy milyen eszközöknek vehetjük hasznát magashegyi túrázás esetén.

Interjú az Agnus Rádióban

Az Agnus Rádióban beszámoltunk a 2020-as év kihívásairól és megvalósításairól egyaránt, hiszen a járványügyi helyzet miatt legnagyobb rendezvényeink, a teljesítménytúrák meghiúsultak, ám az élet mégsem állt le teljesen az EKE-ben: havi gyalogtúráink sikeresebbnek bizonyultak, mint valaha. Köszönjük a lehetőséget Bálint Enikő riporternek.

A felvétel meghallgatható a rádió weboldalán is ide kattintva.